Me doing yoga – hvilket syn!!!

Det er bestemt ikke smukt eller yndigt når jeg dyrker yoga. Jeg er stiv i alle muskler og sener. Når den sødeste af alle yogalærer smiler og siger stræk benene heeeelt ud og op mod himlen, tror jeg bogstavligtalt at jeg skal dø. Jeg kan ikke strække mine ben mere end jeg gør.

Jeg undre mig, kan mine ben virkelig ikke strækkes helt ud?!!

Hvad sker der med min krop?

Hvorfor får jeg krampe i alle mine tidligere ukendte muskler?

Jeg kæmper en kamp for at strække mine ben ud, for at smile til og omfavne universet og for ikke at slå den største af alle prutter. Og jeg sveder , lugter og er tomat rød i hovedet. Men helt seriøst univers, er dét det her du byder mig at arbejde med? Det må du kunne gøre bedre, der er langt fra yogapose billederne jeg ser online til dét her!

Heldigvis handler yoga ikke om at være bedst, mere om åndedræt, fokus og indre fred.

Trods det er det fantastisk sjovt og det giver mig halvanden times migtid og det i sig selv er fantastisk… NAMESTE folkens✌🏻

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield